Eveniment

Grand Hotel Gardone, un hotel emblematic italian, va fi cumpărat de Pavăl Holding, controlat de fraţii Pavăl de la Dedeman, şi lituanienii de la Apex Alliance, care deţin cinci hoteluri în România

Grand Hotel Gardone, un hotel emblematic italian, va fi...

Autor: Ştefan Stan

29.04.2023, 10:00 7291

Un comunicat de doar câteva rânduri, dar plin de noutăţi importante pentru Gardone Riviera, este cel difuzat de familia Mizzaro Papini, proprietarii pachetului de acţiuni al Grand Hotel Srl şi de cumpărătorii Apex Alliance şi Pavăl Holding, scrie presa Italiană. 

Cele două entităţi "comunică faptul că se află în faza finală a negocierilor exclusive pentru achiziţionarea de către Apex Alliance/ Paval Holding a întregului pachet de acţiuni al Grand Hotel srl, societatea care deţine hotelul istoric "Grand Hotel Gardone", o emblemă a turismului pe Lacul Garda".

Apex Alliance este o companie de management hotelier cu sediul în Lituania, care, după cum se precizează pe site-ul companiei, se ocupă de investiţii direcţionate pe pieţele în creştere din ţările baltice şi din Europa Centrală şi de Est. Paval Holding, pe de altă parte, este holdingul dezvoltat de fraţii români Adrian şi Dragoş Pavăl. Nu sunt furnizate informaţii privind valoarea vânzării.

Comunicatul de presă anunţă, de asemenea, că "noul proprietar intenţionează să redeschidă hotelul în iunie şi să încheie sezonul 2023, înainte de a începe lucrări majore de restilizare a proprietăţii pentru a permite hotelului să se poziţioneze cu succes pe piaţa de lux de 5 stele".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO