Burse - Fonduri mutuale

Grupul Rompetrol a depus la CNVM documentatia pentru delistarea Rompetrol Rafinare

25.05.2010, 18:45 60

The Rompetrol Group a depus la Comisia Nationala a ValorilorMobiliare (CNVM), in urma cu doua saptamani, actele necesare pentrudelistarea Rompetrol Rafinare Constanta (RRC), autoritatea desupraveghere si reglementare a pietei de capital urmand saanalizeze documentatia prezentata, informeaza MediafaxBusiness.

Potrivit legislatiei pietei de capital, actionarul care ajungesa detina peste 95% din actiunile unei societati listate in urmaunei oferte de preluare poate solicita delistarea companieirespective. Documentatia pentru delistarea companiei trebuie depusain termen de trei luni de la finalizarea ofertei de preluare.

The Rompetrol Group (TRG) a derulat in perioada 15 februarie -26 martie o oferta obligatorie de preluare la operatorul rafinarieiPetromidia, prin care si-a majorat participatia de la 75,99% la98,61%. Mai multe despre delistarea RRC cititi pe www.mediafax.biz.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO