Eveniment

Incediu puternic lângă Bucureşti: Un mesaj RO-ALERT de „alertă extremă” a fost emis după ce un foc a izbucnit la un depozit de colectare a deşeurilor din Chitila

Incediu puternic lângă Bucureşti: Un mesaj RO-ALERT de...

Autor: Laura Buciu

04.11.2022, 11:51 54

A fost emis un mesaj Ro-Alert de „alertă extremă” din cauza incendiului de la centrul de colectare a deşeurilor din Chitila. Oamenii sunt sfătuiţi să evite zona incendiului.

„Incendiu major cu degajări mari de fum pprodus la REMAT Holding - zona Chitila. Ocoliţi / evitaţi zona”, se arată în mesajul Ro-Alert.

De asemenea, oamenii sunt sfătuiţi să lase căile de acces libere pentru forţele de intervenţie şi să respecte recomandările dispuse de autorităţi.

Pompierii din cadrul ISU Bucureşti - Ilfov intervin vineri pentru stingerea unui incendiu care se manifestă cu degajări mari de fum la un depozit de colectare şi reciclare deşeuri din Chitila.

În primă fază, pentru stingerea incendiului au fost alertate opt autospeciale de stingere, SMURD, descarcerarea şi autoscara.

Dispozitivul a fost, ulterior, suplimentat, fiind alertate 8 autospeciale de stingere li 4 cisterne de mare capacitate.

Suprafaţa afectată este de 1000 mp.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO