Eveniment

Incendiu la Rafinăria Arpechim din Piteşti

Autor: Mediafax

18.02.2011, 12:08 24

Un incendiu a izbucnit, vineri, la Rafinăria Arpechim dinPiteşti, la un turn de la secţia de utilităţi aflată în apropiereasecţiei de piroliză, iar 11 autospeciale ale pompierilor s-audeplasat în zonă, reprezentanţii ISU afirmând că nu există pericoldeoarece secţiile sunt închise pentru revizie, informeazăMediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentruSituaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, Mădălina Epure, incendiul aizbucnit în jurul orei 10.00, la un turn de răcire înalt deaproximativ 15 metri, aflat la o distanţă de 200 de metri de secţiade piroliză.

La faţa locului au intervenit şapte autospeciale ale ISU şipatru autospeciale ale serviciului privat de intervenţie alrafinăriei, dintre care două cu autoscară pentru intervenţie laînălţime.

Primele cercetări arată că focul a izbucnit la grătarele derăcire ale turnului, care sunt din plastic. Citiţi mai multe pewww.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO