Eveniment

Incident aviatic evitat la limită: Un avion de pasageri cu 192 de persoane la bord a aterizat de urgenţă

Incident aviatic evitat la limită: Un avion de pasageri...

Autor: Mircea Olteanu, Mediafax

12.11.2018, 10:40 122

Un avion de pasageri al companiei NordStar, cu 192 de persoane la bord, care zbura de la Moscova la Norilsk, a trebuit să aterizeze de urgenţă după activarea unui senzor ce indică extensia flapsurilor, a declarat luni o reprezentată a autorităţilor ruse, informează agenţia de ştiri Tass.

"Aterizarea de urgenţă a avut loc la ora locală 6:15 (ora României, 01:15). Aeronava Boeing 737-800 a companiei aeriene NordStar zbura de la Domodedovo (Moscova) la Norilsk. În momentul apropierii pentru aterizare, un senzor de extensie al flapsurilor s-a activat. Aterizarea a fost efectuată bine", a declarat Oksana Gorbunova, o reprezentantă a Procuraturii pentru Transporturi din Siberia de Vest.

Gorbunova a precizat că zborul retur, programat să plece la ora locală 07:00 (ora României 2:00), a fost amânat cu două ore, compania luând decizia să inspecteze avionul cu probleme. Pasagerii vor ajunge la Moscova cu un zbor de rezervă, a adăugat ea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO