Eveniment

Înghesuială la deschiderea primului magazin de bunuri confiscate - galerie FOTO

Înghesuială la deschiderea primului magazin de bunuri confiscate. Zeci de bucureşteni stau la coadă

Deschiderea primului magazin de bunuri confiscate

13.12.2010, 12:10 166

Zeci de bucureşteni s-au adunat luni, încă de la primele ore, laprimul magazin de bunuri confiscate deschis în Capitală de DirecţiaGenerală a Finanţelor Publice Bucureşti, oamenii aşteptând la coadăsă cumpere produse mai ieftine.

Bucureştenii s-au adunat încă de la primele ore ale dimineţii înfaţa magazinului din strada Măriuca nr. 14, deşi acesta eraprogramat să se deschidă la ora 9.00.

Cele câteva zeci de persoane s-au înghesuit la intrare, astfelcă a fost nevoie de intervenţia forţelor de ordine pentru a serestabili ordinea. Accesul în magazin este permis treptat, astfelcă în faţa acestuia s-a format o coadă de câteva zeci de metri.

Oamenii aşteaptă să cumpere produse variate - îmbrăcăminte,încălţăminte, electrocasnice, dar şi la decoraţiuni pentru bradulde Crăciun - la preţuri mai mici decât în alte centre comerciale.Citiţi mai mult despre primul magazin din Bucureşti de mărfuriconfiscate pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO