Eveniment

Ion Alexandru Ţiriac renunţă la chemarea în instanţă a statului român

Ion Alexandru Ţiriac renunţă la chemarea în instanţă a statului român
22.06.2011, 16:11 226

Ion Alexandru Ţiriac a decis retragerea cererii de chemare înjudecată a statului român pentru reţinerea sa timp de nouă ore în2009, întrucât consideră că perpetuarea în instanţă a acestuisubiect ar crea o nouă traumă lui şi familiei, demersul fiind utilpentru liniştea sa şi a celor apropiaţi, informează Mediafax.

"Retragerea cererii de chemare în judecată a Statului Român vinepe fondul intenţiei mele de a refuza alimentarea oricărei altesituaţii tensionate în viaţa mea profesională şi personală, pefondul unei lupte cu un sistem juridic greoi, obtuz şitergiversant. După cinci ani de tratament inadecvat, gratuit şinelegal aplicat împotriva mea de către sistemul juridic românesc,astăzi consider că perpetuarea în instanţă a subiectuluiprejudicierii mele, pe fondul unei birocraţii exagerate, mi-arcrea, mie şi familiei mele, o nouă traumă. Acestea fiind spuse,consider mai util pentru liniştea mea şi a celor apropiaţi săretrag cererea de chemare în judecată a Statului Român", afirmă IonAlexandru Ţiriac într-o declaraţie de presă.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO