Eveniment

Licitatia pentru reconfigurarea Pietei Eroii Revolutiei ar putea fi anulata

23.08.2006, 20:56 17

Lucrarile de reconfigurarea a Pietei Eroii Revolutiei ar putea fi amanate pentru anul viitor, ofertele prezentate de cele doua consortii interesate de acest proiect depasind suma alocata de municipalitate pentru aceasta investitie. Potrivit reprezentantilor municipali, cinci firme romanesti si straine au cumparat caietul de sarcini pentru proiectul de investitii, insa doar doua consortii au depus ofertele la licitatia organizata de Primaria Capitalei pentru reconfigurarea Pietei Eroii Revolutiei. Ofertele depuse de asocierea SC Iridex Group Constructii SRL - SC Sompet SA si consortiul Construcoes Gabriel As Couto SA, Empresa de Construcoes Armandio Carvalho SA, Euro Construct International SRL depasesc insa valoarea maxima oferita de municipalitate pentru realizarea proiectului de investitii.
Primaria Capitalei aloca 2,7 mil. euro (9,7 mil. lei - fara TVA) pentru reconfigurarea Pietei Eroii Revolutiei, proiect care presupune largirea partii carosabile, reamplasarea statiilor de tramvai precum si realizarea unui pasaj pietonal care sa faca legatura intre statiile de tramvai, trotuarul de pe partea cu cimitirul Belu si statia de metrou.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO