Eveniment

Lidl duce 100 de români în Germania ca să-i facă manageri

24.08.2010, 23:55 83

NemŢii de la LIDL & Schwarz, care au pregătite 25 deterenuri pentru ridicarea primelor magazine din România, vor sătrimită 100 de tineri români la training în Germania şi Croaţia,care urmează să fie managerii noilor magazine.
"LIDL recrutează oameni tineri, cu vârste între 22 şi 30 de ani, pecare îi duce pentru câteva luni la training pentru a-i aduce laconducerea magazinelor din România", spun surse din piaţa derecrutare.
Grupul german devine astfel unul din singurii angajatori care seocupă de dezvoltarea tinerilor absolvenţi de facultate dinprovincie, care nu au avut acces - cel puţin până în ultimii ani-la programe de instruire.
Perioada în care românii vor fi în training este de minimum şaseluni, programul fiind o componentă a pachetului de beneficii oferitde companie.
Momentan, LIDL caută responsabili de expansiune, manageri şiasistenţi în regiunile din ţară, prin intermediul site-urilor şifirmelor de recrutare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO