Eveniment

Ludovic Orban, despre moţiunea împotriva lui Florin Cîţu: Avem din nou ocazia să prezentăm nenorocirea lăsată de PSD

Ludovic Orban, despre moţiunea împotriva lui Florin...

Autor: Teodor Bobei, Mediafax

02.12.2019, 17:24 149

Ludovic Orban a declarat, luni, că moţiunea simplă depusă de social-democraţi împotriva ministrului Finanţelor Florin Cîţu constituie încă o ocazie de a prezenta "nenorocirea lăsată de guvernanţi iresponsabili". Acesta a pus la îndoială veridicitatea datelor din alcătuirea bugetului de stat al PSD.

"Sunt jenanţi cei din PSD să depună moţiune împotriva ministrului Finanţelor după dezastrul bugetar şi financiar pe care l-au creat. Dar ne bucură că avem această ocazie de a prezenta o dată în plus nenorocirea lăsată de aceşti guvernanţi iresponsabili care au minţit cu neruşinare, care au schimbat legea ca să nu-şi asume răspunderea pentru veridicitatea datelor în alcătuirea bugetului de stat. Ne bucurăm şi vom prezenta toate aceste date despre comportamentul ticălos şi iresponsabil al celor care vor să facă o moţiune împotriva ministrului Finanţelor", a declarat premierul Ludovic Orban, luni, la finalul şedinţei solemene din Parlament.

Eugen Teodorovici a anunţat, în plenul de luni, că grupul senatorilor PSD depune o moţiune simplă la adresa ministrului de Finanţe Florin Cîţu. Acesta a precizat că moţiunea se numeşte „Guvernare PNL - numele tău este austeritate”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO