Eveniment

MAE isi va construi un nou sediu central

17.08.2006, 19:36 29

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) va utiliza o parcela de 1,4 hectare din terenul situat pe aleea Dr. Mina Minovici din Bucuresti, pe care l-a primit in administrare in urma cu zece ani, pentru construirea sediului administrativ propriu, conform unei hotarari de guvern aprobate recent.
Actul normativ completeaza o alta hotarare de guvern, aprobata in 1996, prin care terenul respectiv, in suprafata de 194.129 metri patrati, proprietate publica a statului, a fost trecut in administrarea MAE, pentru desfasurarea activitatilor specifice Clubului Diplomatic Bucuresti.
Clubul Diplomatic Bucuresti este o organizatie neguvernamentala, care are ca scop derularea de activitati sociale, culturale, sportive si de agrement in beneficiul comunitatii diplomatice din Romania.
MAE motiveaza ca actualele conditii de munca "nu mai corespund cerintelor" si nu asigura "climatul necesar" realizarii atributiilor privind activitatea diplomatica si reprezentarea intereselor Romaniei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels


AFACERI DE LA ZERO