Eveniment

Meciul anului în box s-a încheiat fără surprize: Floyd Mayweather l-a făcut KO pe McGregor în runda a 10-a, şi a anunţat că se retrage, după o carieră stelară, dar şi controversată. Palmarezul sportiviului care a fost faţa boxului în ultimii 10 ani este de 50-0

Meciul anului în box s-a încheiat fără surprize:...

Autor: Ştefan Stan

27.08.2017, 09:47 2411

Floyd Mayweather, faţa boxului mondial pentru mai bine de un deceniu, a pus punct unei cariere stelare, dar cotnroersate, cu un knockout tehnic împotriva campionului UFC Conor McGregor, care s-a luptat pentru prima prima oară în această dimineaţă într-un meci de box profesionist. În runda a 10a, într-un meci surprinzător de competitiv, Mayweather l-a forţat pe McGregor în corzi, fiind pe cale să cadă, iar arbitrul a pus punct meciului cu 1:55 înaintea finalului rundei.

”Le-am dat fanilor ceea ce voiau să vadă. Le-am spus că le datoram asta după meciul cu Pacquiao. Trebuie să fac şi spectacol”, a spus Mayweather.

Victoria i-a dus recordul lui Mayweather la 50-0 şi i-a permis luptătorului defensiv să îşi spună la revedere în luminile reflectoarelor. ”A fost ultima mea luptă, doamenlor şi domnilor, cu siguranţă”, a spus Mayweather. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO