Eveniment

Microsoft va lansa Plus! pentru multimedia

18.12.2002, 00:00 9

Gigantul Microsoft a anuntat ca va lansa pe piata la 7 ianuarie 2003 o noua versiune a pachetului Plus! vandut impreuna cu sistemele de operare Windows, care va fi dedicat serviciilor multimedia (poze, muzica si film). Microsoft Plus! Digital Media va permite aranjarea unor albume digitale si organizarea fisierelor MP3 (gen Winamp).
Microsoft a pregatit terenul in acest sens, prezentand mai multe programe special pentru multimedia (Paint, Windows Media Player), dar noul pachet va permite de asemenea aranjarea unor noi teme pentru desktop si va contine noi jocuri. Noul Plus! contine un set suplimentar de efecte muzicale, prelucrarea imaginilor si chiar editarea scenelor de film. In plus fata de clasicul Winamp, solutia Microsoft ofera posibilitatea de a adauga melodiilor si efecte vizuale.
Plus! permite de asemenea transformarea PC-ului in ceas desteptator, iar pretul de vanzare va fi de numai 19.95 dolari. Pachetul va fi primul produs Microsoft vandut online, unde se va aplica si o reducere de pret de 25%.



 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels