Eveniment

Miercuri, 21 septembrie, ZF şi CEC Bank organizează la Cluj conferinţa ZF Investiţi în România! Cele mai importante subiecte din economie vor fi dezbătute de companii precum UiPath, Scandia Food, Terapia şi Taparo

Miercuri, 21 septembrie, ZF şi CEC Bank organizează la...

Autor: Alex Ciutacu

20.09.2022, 13:39 816

Ziarul Financiar şi CEC Bank vă invită miercuri, 21 septembrie, la conferinţa ZF Investiţi în România!, ediţia Cluj-Napoca, pentru a dezbate cele mai importante subiecte din economia românească.

Evenimentul va începe la ora 16.00 şi se va desfăşura la Radisson Blu Hotel Cluj unde cei mai mari antreprenori şi investiori români se vor întâlni cu cei mai importanţi finanţatori din economie.

Cât de atractivă este regiunea pentru investiţii? Cum finanţăm proiectele de investiţii? Cum reindustrializăm România? Cum arată noul model de creştere şi dezvoltare economică?

Acestea sunt doar câteva dintre marile întrebări la care vor încerca să răspundă bancheri precum Bogdan Neacşu, directorul general al CEC Bank, Adina Călin, director Produse CEC Bank sau Gabriel Pralea, director Reţea CEC Bank.

Ei vor sta faţă în faţă cu unii dintre cei mai cunoscuţi antreprenori şi manageri din România, într-un panel care aliniază nume precum UiPath, Scandia Food, Terapia, Taparo, Cemacon, Energobit şi Ax Perpetuum.

Anul 2021 s-a dovedit a fi unul bun pentru economie şi pentru companiile care pun în mişcarea economia locală, însă anul 2022 a venit cu provocări precum inflaţie ridicată, preţuri mai mari pentru energie şi război în Ucraina.

Totuşi, băncile şi companiile din România au făcut încă o dată eforturi pentru a veni cu soluţii, pentru a trece peste provocări, pentru a rezista şi pentru a capitaliza noi oportunităţi de creştere şi dezvoltare.

Despre toate acestea, dar şi despre finanţări bancare sau despre modul în care economia se va dezvolta în continuare, vor discuta managerii companiilor alături de Ziarul Financiar şi CEC Bank.

Proiectul ZF Investiţi în România!, realizat în parteneriat cu CEC Bank, a fost lansat în anul 2020 şi a scos până acum la iveală investiţii importante atât din partea antreprenorilor români, dar şi din partea companiilor cu capital străin.

De la interviurile la care participă primari şi oameni din administraţiile publice locale şi până la cele despre finanţări, piaţa imobiliară, agricultură, industrie alimentară sau compani antreprenoriale, proiectul realizat de ZF şi CEC Bank pune lupa pe mecanismele care mişcă economia, dar şi pe provocările cu care se confruntă ambiţiile companiilor din România. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO