Eveniment

Ministrul Comunicaţiilor, pilot de raliu. Valerian Vreme, amendat cu peste 600 de lei pentru că a condus cu viteză mare

Ministrul Comunicaţiilor, pilot de raliu. Valerian Vreme, amendat cu peste 600 de lei pentru că a condus cu viteză mare

Autor: Mediafax

17.08.2011, 12:36 468

Ministrul Comunicaţiilor, Valerian Vreme, a fost prins de radar în timp ce conducea cu 144 de kilometri pe oră, pe şoseaua europeană, în afara localităţii Racoviţeni, judeţul Buzău, el fiind amendat cu 603 lei, transmite Mediafax.

Potrivit agentului Amalia Vlădescu, de la Biroul de Presă al IPJ Buzău, ministrul a fost filmat de aparatul radar în timp ce conducea cu 144 de kilometri la oră, pe şoseaua europeană, în afara localităţii buzoiene Racoviţeni.

Poliţiştii l-au sancţionat contravenţional pe ministrul Valerian Vreme cu 6 puncte penalizare şi 9 puncte amendă, el având de achitat o amendă de 603 lei.

Conform unor surse din IPJ Buzău, ministrul a cerut să nu fie prezentă presa, însă a semnat procesul-verbal fără obiecţii, recunoscând că a călcat peste măsură pedala de acceleraţie.
Dacă ar fi avut peste 150 de kilometri la oră, ministrul Comuinicaţiilor ar fi rămas fără permis pentru o perioadă de trei luni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO