Eveniment

Nicuşor Dan a făcut testul COVID-19 şi anunţă că s-a autoizolat

Nicuşor Dan a făcut testul COVID-19 şi anunţă că...

Autor: Gabriel Pecheanu, Mediafax

05.10.2020, 12:19 1665

Primarul ales al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că a făcut testul COVID-19 şi a decis să se autoizoleze până la aflarea rezultatului, după ce a aflat că este posibil să fi fost expus contactării virusului.

„Am făcut testul COVID-19 şi am decis să mă autoizolez până la aflarea rezultatului, după ce am aflat astăzi (luni - n.r.) că este posibil să fi fost expus contactării virusului”, anunţă pe Facebook Nicuşor Dan.

El mai spune că, în afara emisiunilor tv, a purtat permanent mască.

„Militez pentru respectarea tuturor măsurilor de protecţie împotriva acestei boli. Nu am niciun fel de simptome specifice bolii. Revin curând - cu veşti bune, sper”, conchide Nicuşor Dan.

Primarul ales al Capitalei s-a prezentat, luni, la un eveniment public, deşi a avut acelaşi contact confirmat cu SARS-CoV-2 ca şi premierul Ludovic Orban.

Nicuşor Dan a spus că a venit la evenimentul public pentru că nu are „obligaţia legală” de a se izola, dar se va testa voluntar.

Nicuşor Dan a fost prezent, luni, la o întâlnire cu vicepremierul Raluca Turcan şi cu ministrul Ioan Boloş, la Ministerul Fondurilor Europene. Aici trebuia să fie prezent şi premierul Ludovic Orban, care, însă, a suspendat întâlnirile fizice cu alte persoane şi a solicitat luni dimineaţă efectuarea unui test la cerere pentru noul coronavirus. Premierul nu a manifestat simptome specifice infectării cu noul coronavirus.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO