Eveniment

O femeie diagnosticată cu gripă A/H1N1 a murit în spital, la Iaşi

Autor: Mediafax

18.01.2011, 10:14 28

O femeie în vârstă de 29 de ani diagnosticată cu gripă A/H1N1 şicare suferea de mai multe afecţiuni a murit la Spitalul "SfântulSpiridon" din Iaşi, acesta fiind al doilea deces înregistrat înultimele zile la Iaşi, la pacienţi diagnosticaţi cu gripă nouă,scrie Mediafax.


Femeia a murit sâmbătă, însă abia marţi a fost primităconfirmarea de la Institutul Cantacuzino din Capitală că pacientaavea gripă A/H1N1.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei de Sănătate PublicăIaşi, Marius Voicescu, femeia a fost internată vineri la Spitalul"Sfântul Spiridon" din Iaşi, cu mai multe afecţiuni cronice, întrecare şi insuficienţă respiratorie. Medicii au suspectat că tânăraare şi gripă A/H1N1 şi au trimis probe pentru analize la InstitutulCantacuzino.

Conform sursei citate, pacienta a murit sâmbătă în unitateamedicală, iar confirmarea că suferea de gripă nouă a fost primităabia marţi.

Luni, un bărbat în vârstă de 60 de ani diagnosticat cu gripăA/H1N1 şi internat în stare gravă la Spitalul de Pneumoftiziologiedin Iaşi a murit în unitatea medicală.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels