Eveniment

Oana Pascu, Complice.ro: Beneficiile extrasalariale merg în două direcţii în această perioadă: recunoaşterea muncii salariatului şi scăderea nivelului de stres

ZF HR Trends 2024 „Viitorul resurselor umane, sub presiunea transformărilor”

Oana Pascu: Dacă ne ducem la nivel de echipă, aici experienţele au rolul de a de a crea acea conexiune între oameni, dar mai mult decât atât, de a creşte sau de a aduce un plus de energie şi de inovaţie.

Oana Pascu: Dacă ne ducem la nivel de echipă, aici experienţele au rolul de a de a crea acea conexiune între oameni, dar mai mult decât atât, de a creşte sau de a aduce un plus de energie şi de inovaţie.

Autor: Mădălina Dediu Panaete, Ramona Cornea

17.04.2024, 18:30 197

♦ „Studiul «Great place to work» spune că cel mai important motor pentru un angajat este recunoaşterea la locul de muncă. În al doilea rând, un studiu Deloitte spune că peste jumătate din angajaţi au ca principală preocupare creşterea stresului la locul de muncă. Şi atunci şi experienţele pe care angajatorul le oferă vin în aceste două direcţii.”

Principalele preocupări ale companiilor sunt legate de recunoaşterea muncii salariaţilor, de scăderea nivelului de stres în rândul lor, susţine Oana Pascu, fondatoare a Complice.ro, platformă online ce oferă o serie de pachete de experienţe pentru persoane fizice şi companii. 

„Există două direcţii importante pentru angajaţi acum şi ele sunt cumva relevate şi de două studii. Studiul «Great place to work» spune că cel mai important motor pentru un angajat este recunoaşterea la locul de muncă. În al doilea rând, un studiu Deloitte spune că peste jumătate din angajaţi au ca principală preocupare creşterea stresului la locul de muncă. Adică acest sfârşit de săptămână când ne simţim copleşiţi. Şi atunci şi experienţele pe care angajatorul le oferă vin în aceste două direcţii. Odată îşi doresc să recunoască angajatul şi în al doilea rând să coboare nivelul de stres”,  a declarat Oana Pascu în cadrul ZF HR Trends 2024: „Viitorul resurselor umane, sub presiunea transformărilor.”

Ea spune că platforma Complice.ro oferă experienţe oamenilor, iar experienţele sunt folosite de companii în două direcţii: odată la nivel individual, pentru fiecare angajat în parte, şi odată la nivel de echipă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO