Eveniment

Pagube de 9 milioane de lei pentru E.ON Moldova Distribuţie

21.07.2010, 23:03 17

E.ON Moldova Distribuţie a înregistrat pagube de circa 9,3milioane de lei în lunile iunie şi iulie din cauza fenomenelormeteorologice extreme din zona Moldovei şi a început un program deinvestiţii în zonele inundate pentru reabilitarea reţelelorafectate, lucrările urmând să fie încheiate în 2010.

"E.ON Moldova Distribuţie, companie a grupului E.ON România, s-aconfruntat în lunile iunie şi iulie cu o perioadă deosebit dedificilă cauzată de fenomenele meteorologice extreme din zonaMoldovei. Rafalele puternice de vânt, precipitaţiile abundente,inundaţiile şi alunecările de teren au provocat pagube ce se ridicăla circa 9,3 milioane de lei. Au fost afectaţi în total peste 250de kilometri din reţeaua de distribuţie a energiei electrice din279 de localităţi, de pe raza judeţelor Suceava, Bacău, Neamţ,Botoşani, Iaşi şi Vaslui", se arată într-un comunicat al companiei.Compania menţionează că va sprijini comunităţile locale prinproiecte de responsabilitate socială şi printr-o campanie internăde strângere de fonduri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO