Eveniment

Paul Mărăşoiu, fost director în Ministerul Turismului, a preluat conducerea hotelurilor deţinute de CNSLR Frăţia

Autor: Liviu Iancu

15.12.2011, 00:00 109

Paul Mărăşoiu, care a demisionat în iunie de la conducerea Direcţiei Generale Turistice din Ministerul Dezvoltării şi Turismului invocând probleme cardiace, a preluat conducerea operaţională a hotelurilor din portofoliul Sind Tour Trading, firmă deţinută de confederaţia sindicală CNSLR Frăţia.

Mărăşoiu îl înlocuieşte pe Michele Meoni, care a acceptat o ofertă din străinătate, potrivit unui comunicat al firmei Sind Tour Trading. Paul Mărăşoiu, preşedinte şi director general al companiei de consultanţă hotelieră Peacock Hotels-Global Hotel Management, este şi director regional al Golden Tulip-Louvre Hotels.

Mărăşoiu a demisionat în iunie de la conducerea Direcţiei Generale Turistice din Ministerul Dezvoltării Regionale, la mai puţin de patru luni de la numirea în funcţia de director general, invocând motive de sănătate. Firma Sind Tour Trading, care administrează 7 hoteluri şi 11 vile, aparţine Sind România, deţinută de confederaţia sindicală CNSLR Frăţia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO