Eveniment

Platforma newsasset de la ATC este noua soluţie de publishing pentru Mediafax Group

Platforma newsasset de la ATC este noua soluţie de...
08.12.2016, 16:00 100

Mediafax Group a încredinţat soluţiei de publicare şi distribuire de ştiri cross channel newsasset, dezvoltată, distribuită şi întreţinută de Athens Technology Center (ATC), toate operaţiunile sale editoriale şi comerciale. Newsasset va constitui suportul pentru desfăşurarea activităţilor tradiţionale şi online de publishing ale Mediafax Group, precum şi ale agenţiei sale de ştiri, devenind backbone-ul IT care va înlocui întreaga infrastructură existentă.

Newsasset este o soluţie editorială multimedia, de gestiune a activelor digitale şi publicare cross channel pentru planificare generală, producţie şi flux de lucru multimedia, gestiune şi arhivare a activelor digitale, precum şi de publicare/distribuţie cross channel ale oricărei organizaţii media contemporane.

Platforma are la bază conceptul de „Integrated Newsroom” („redacţia integrată”) care oferă suport pentru „newsroom convergence” („convergenta redacţională”) şi creare centralizată de conţinut, cu capacităţi puternice de publishing multimedia şi multi-channel şi tehnologii print, web şi mobile de ultimă oră.

„Am găsit în newsasset un instrument care poate susţine pe deplin tot ceea ce facem, simplificându-ne în acelaşi timp procesul de producţie şi oferindu-ne noi posibilităţi. Mai mult, în ATC am găsit un partener cu care putem colabora, nu numai pentru a îndeplini cerinţele prezente, ci şi pentru a pune în practică şi da viaţă viziunii noastre asupra a ceea ce va aduce viitorul,” a declarat Adrian Sârbu, fondatorul Mediafax Group.

La rândul său, Yannis Kliafas, director general al ATC, şi-a exprimat încrederea în noul parteneriat şi în paşii care pot urma: „Oferim industriei media globale încă din 2004 soluţii şi servicii stabile şi flexibile. Ne bucurăm că Mediafax a ales să beneficieze de potenţialul rentabil al platformei newsasset, şi sperăm, totodată, că această colaborare ne va consolida poziţia de furnizor de primă mărime de soluţii de gestiunea conţinutului.”

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO