Eveniment

Premierul Ciucă: România nu trebuie să-şi facă problemele din cauza asigurării produselor de zi cu zi. Avem garanţii oferite de producţiile de anul trecut

Premierul Ciucă: România nu trebuie să-şi facă...

Autor: Petru Mazilu

15.03.2022, 20:28 1153

Premierul Nicolae Ciucă a declarat marţi că românii nu trebuie să-şi facă probleme din cauza asigurării produselor de zi cu zi. Avem garanţii oferite de producţiile de anul trecut, a mai spus Ciucă.

Comentariile au fost făcute în urma crizelor carburantului şi uleiului. Premierul Nicolae Ciucă i-a asigurat pe români că nu vor avea probleme cu produsele de bază în urma conflictului din Ucraina.

„În ceea ce priveşte asigurarea de produse, suntem în permanentă legătură cu ministrul Agriculturii şi cu ministrul Economiei, cu mediul de afaceri, cu retailerii, cu producătorii şi avem garanţii, şi o spun şi cifrele cu care s-au notificat producţiile de anul trecut, că în acest moment România nu trebuie să-şi facă probleme din cauza asigurării produselor de zi cu zi”, a declarat premierul Nicolae Ciucă.

Declaraţia a fost făcută marţi, la Isaccea, unde prim-ministrul a inspectat zona prin care numeroşi refugiaţi ucraineni intră în România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels