Eveniment

Proiect imobiliar de 7,5 milioane de euro

28.06.2004, 00:00 19

Compania Ibiza Construct 2000, specializata in dezvoltarea de proiecte rezidentiale va investi 7,5 milioane euro in Ibiza Golf, un proiect rezidential situat in imediata apropiere a Scolii Americane.
Proiectul se va derula in doua faze. Intr-o prima faza, care va dura pana la sfarsitul lunii iunie 2005, vor fi construite 19 vile, intregul proiect fiind prevazut a fi finalizat in cel mult doi ani si jumatate", explica Valeriu Ichert, senior broker in cadrul departamentului rezidential vanzari de la compania imobliara Eurisko.
Complexul va cuprinde 38 de vile moderne, construite in stil occidental, care vor oferi trei variante de partitionare a spatiului locuibil, care poate fi de 296 metri aptrati, 328 metri aptrati sau 412 metri patrati.
Toate cele 38 de vile ale parcului rezidential vor fi dispuse pe trei nivele, parter, etaj si mansarda si vor avea intre cinci si sapte camere. Proiectantul general este Elf Proiect SRL, iar compania Fast Construct Corporation a fost desemnata pentru lucrarile de constructii. Investitia totala va ajunge, potrivit oficialilor, la aproximativ 7,5 milioane de euro.
Compania Ibiza Construct 2000 este la al treilea proiect rezidential, dupa Ibiza si Ibiza Club. Potrivit lui Luis Gabarro Castillo, directorul general Ibiza Construct 2000, in viitorul apropiat, compania intentioneaza sa construiasca inca doua parcuri rezidentiale in aceeasi zona.
"La nici doua saptamani de la inaugurarea proiectului, au fost vandute deja cinci vile. Daca ritmul vanzarii se va mentine constant, se asteapta ca parcul rezidential sa fie complet vandut intr-un timp record", incheie Valeriu Ichert.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO