Eveniment

PwC va avea şefi noi la departamentele de Audit şi Consultanţă pentru Management

PwC va avea şefi noi la departamentele de Audit şi Consultanţă pentru Management

Autor: Claudia Medrega

21.06.2011, 00:05 1609

Compania de audit şi consultanţă PwC, liderul pieţei de profildin România, şi -a împrospătat echipa numindu-l pe John Webster laconducerea Departamentului de Audit, în locul lui Wilhelm Simons,în timp ce Radu Stoicoviciu va de­veni începând cu 1 iulie noullider al Departamentului de Con­sultanţă pentru Management, înlocul lui Dinu Bumbăcea.

Webster va deveni partener în cadrul PwC România, preluândpoziţia de lider al Departamentului de Audit atât pentru România,cât şi pentru Europa de Sud-Est, potrivit informaţiilor transmisede PwC. Webster a fost partener în cadrul PwC Canada, unde lucreazădin 1981.

Wilhelm Simons, care a condus în ultimii patru ani Departamentulde Audit, va pleca la Viena pe po­ziţia de Liaison Partner pentruEu­ropa Centrală şi de Est, res­pon­sabil pentru întă­rireacoope­rării dintre fir­mele PwC din toată regiunea.

Radu StoicoviciuNoul lider al Depar­ta­mentului deConsul­tanţă pentru Manage­ment al PwC, Radu Stoicoviciu,specializat în proiectele de finanţare, privatizări, fuziuni şiachi­ziţii şi eva­luări, va con­duce o echipă de peste 100consultanţi din cadrul celor cinci birouri regio­nale ale PwCRomânia din Bucureşti, Cluj-Na­poca, Timişoara, Cons­tan­ţa şiChişinău. Stoico­viciu s-a alăturat PwC România în 1992, iar în2007 a devenit partener, conducând până în prezent Divizia deTranzacţii din România, precum şi Departamentul de CorporateFinance şi Servicii de Reorganizare a Afacerii din Europa deSud-Est.

Mircea BozgaBumbăcea, care a fost liderul Departa­mentuluide Consul­tanţă pentru Manage­ment, "a decis să se dedice unorproiecte personale", conform PwC. PwC a mai decis ca, începând cu 1iulie, Mircea Bozga să devină partener în cadrul Departa­men­tuluide Audit al PwC România. De asemenea, Alexandru Lupea, partener,servicii de audit, va prelua poziţia de lider al biroului regionalPwC din Cluj-Napoca de la aceeaşi dată.

"Toate aceste numiri sunt parte a strategiei de dezvoltare a PwCcare pune un accent sporit pe întărirea prezenţei noastreregionale. Echipa noastră de consultanţă pentru management acrescut simţitor în ultimele luni, precum şi complexitateaproiectelor în care aceasta s-a implicat. Suntem convinşi că acesteinvestiţii sunt fundamentale pentru menţi­nerea poziţiei noastre delideri de piaţă", consideră Vasile Iuga, Country Managing Partner,PwC România.

PwC a raportat pentru anul financiar 2010, început la 1 iulie2009 şi finalizat la 30 iunie 2010, afaceri de 42,6 mil. euro. PwCoferă servicii de audit financiar, consultanţă fiscală şicon­sultanţă pentru afaceri şi face parte din grupul cunoscut caBig Four, care mai include KPMG, Deloitte şi Ernst & Young.


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO