Eveniment

RAAPPS vinde case în centrul Capitalei. Cum a vandut statul un teren vecin cu vila premierului

Autor: Ovidiu Bărbulescu - Mediafax

13.03.2012, 00:06 2453

RAAPPS a început ieri vânzarea primelor imobile din patrimoniu incluse pe lista avizată anul trecut de Guvern şi a cedat un teren din Snagov de aproape 1.300 de metri pătraţi la preţul de pornire al licitaţiei de 107.500 euro, pentru al doilea teren, în suprafaţă mai mare, neprimind însă oferte.

Pentru terenul în suprafaţă totală de 1.287 de metri pătraţi din comuna Snagov (judeţul Ilfov) au fost cumpărate trei dosare de prezentare, dar la licitaţie s-a înscris o singură persoană, astfel că imobilul a fost cedat la preţul de pornire al licitaţiei, de 107.500 euro fără TVA, conform informaţiilor transmise agenţiei MEDIAFAX de reprezentanţii Regiei Autonome Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS).

Peste două zile, RAAPPS va organiza licitaţii pentru cinci apartamente din Bucureşti, urmând ca la sfârşitul săptămânii să fie ofertat complexul agrozootehnic Măgurele cu mai multe terenuri aferente.

Licitaţiile vor continua în următoarele două săptămâni pentru mai multe active, printre care hotelul Gloria din Suceava, casa de oaspeţi Brădet din Suceava, vila Predeal din aceeaşi staţiune montană, hotelul Dacia din Neptun-Olimp, vila Agigea din Eforie Nord şi vilele Egreta şi Cerna din Mamaia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO