Eveniment

Războiul din Ucraina. „Dacă există un iad pe pământ, el este în Azovstal.“

Războiul din Ucraina. „Dacă există un iad pe...

Autor: Ramona Cornea

06.05.2022, 00:07 227

Atacurile intense asupra combinatului siderurgic Azovstal din Mariupol au continuat joi. „De acum, dacă există iad pe pământ, acesta este în Azovstal“, a declarat, joi dimineaţă Petro Andriuschenko, consilier al primarului de la Mariupol, citat de CNN.

► Cel puţin 15 persoane au fost rănite în regiunea Nikolaev din sudul Ucrainei în ultimele 24 de ore, ca urmare a bombardamentelor ruseşti, a declarat joi Hanna Zamazeeva, şefa Consiliului Regional Nikolaev, într-o postare pe Telegram.

► Kremlinul spune că este foarte conştient de faptul că SUA, Marea Britanie şi alte ţări NATO furnizează în mod constant informaţii armatei ucrainene. „Acest lucru nu va împiedica Rusia să-şi atingă obiectivele“, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului Dmitri Peskov, citat de BBC.

► O conferinţă internaţională a donatorilor pentru a strânge bani pentru Ucraina a avut loc în capitala Poloniei, Varşovia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO