Eveniment

Reacţia presei din Ungaria, după victoria incredibilă a României în meciul de handbal

Reacţia presei din Ungaria, după victoria incredibilă...

Autor: Departamentul Sport

06.12.2019, 16:13 1833

Tristeţe mare peste graniţă, în Ungaria, după ce România a câştigat în meciul cu Ungaria de la Campionatul Mondial de Handbal Feminin din 2019. Jurnaliştii din ţara vecină semnalează ”drama” tărită de jucătoarele maghiare pe teren.

”Drama: Chiar dacă am condus cu şase goluri, România a revenit. Ungaria a fost eliminată.” , a notat publicaţia Alfahir.hu. ”După o prăbuşire dramatică, echipa naţională de handbal a Ungariei nu a reuşit să treacă în etapa următoare.” , a scris şi publicaţia 24.hu.

O altă publicaţie, Nemzeti Sport, titrează: ”Ungaria nu s-a calificat, România a câştigat în utlimele momente.” . România a fost la patru meciuri şi jumătate precum un pacient care mai are puţin de trăit, dar cu un ajutor Divin a reuşit să revină la viaţă. A învins Ungaria cu 28-27 în ultimele secunde şi s-a calificat în Main Round la Campionatul Mondial.

Tricolorele au făcut 30 de minute memorabile cu Ungaria, reuşind să revină de la un handicap de minus şase goluri la pauză (16-10). În minutul 59:52 a dat lovitura de graţie prin Cristina Neagu. Atunci a fost marcat golul pentru 28-27, România a preluat conducerea pentru prima dată pe tabela de marcaj, suficient însă pentru a se califica între cele mai bune 12 naţionale ale lumii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO