Eveniment

Revoltă în PSD Iaşi: Zeci de primari din judeţ se dezic de edilul Iaşiului/ Mihai Chirica, reacţie la declaraţia lui Dragnea: Aceşti chirici provin din grecescul chirios care înseamnă domni

Revoltă în PSD Iaşi: Zeci de primari din judeţ se...

Autor: Mediafax

14.02.2017, 20:15 4074

Aproximativ 30 de primari PSD din judeţul Iaşi s-au reunit, marţi, pentru a lua o decizie privind reacţiile publice ale lui Mihai Chirica, aceştia semnând o scrisoare deschisă prin care se dezic edilul de la Iaşi şi spun că susţin Guvernul Grindeanu şi conducerea centrală a partidului.

O parte dintre primarii din judeţul Iaşi s-a reunit, miercuri, la un hotel din Iaşi pentru a dezbate poziţia pe care o vor avea faţă de liderul Mihai Chirica, în vreme ce membrii Organizaţiei Municipale a PSD Iaşi a transmis presei printr-o scrisoare deschisă, că îl susţine pe Mihai Chirica.

Şedinţa primarilor PSD a fost una neoficială, iar după aproape trei ore de discuţii, cei 27 de primari care au ieşit din hotel s-au ferit să ofere declaraţii presei.

Întrebat care a fost scopul întâlnirii, Dumitru Pantazi, primarul oraşului Paşcani, a recunoscut că au vrut să dezbată situaţia preşedintelui interimar al PSD Iaşi, Mihai Chirica.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO