Eveniment

S-a vandut primul Rolls Royce

20.11.2003, 00:00 11

O comanda ferma si sperante pentru inca cinci contracte. Acestea sunt rezultatele drive-testului organizat pentru marca britanica de lux Rolls Royce pentru modelul Phantom de catre importatorul marcilor detinute de grupul german BMW in Romania, Automobile Bavaria.
"Am avut zece astfel de drive-test-uri cu potentialii clienti si acestia s-au declarat foarte satisfacuti. Speram ca sase dintre acestia sa semneze si contracte. De altfel avem deja o comanda ferma", a declarat Michael Schmidt, directorul general al Automobile Bavaria.
Pentru moment acesta exclude construirea unui show-room in Romania pentru marca britanica. "Nu este rentabil un astfel de show-room din cauza costurilor foarte mari implicate, insa daca vom avea o cerere constanta si ridicata de automobile Rolls Royce pe piata vom construi si un astfel de show-room", a completat Schmidt. Pretul acestui model incepe la 320.000 de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels


AFACERI DE LA ZERO