Eveniment

Samsung: cel mai subtine televizor cu tub

20.07.2004, 00:00 158

In timp ce toti marii producatorii renunta la tehnologia cu tub catodic pentru a promova cristalele lichide sau plasma, divizia producatoare de televizoare a Samsung a anuntat crearea celui mai subtire televizor cu tub catodic.
Noul televizor botezat Vixlim cu diagonala de 32 inci (81 centimetri) are grosimea de numai 35 cm, aproape jumatate din grosimea unui televizor clasic. "Noul produs este la fel de subtire ca un televizor cu ecran cu cristale lichide dar este de calitate mai buna, fiind potrivit si pentru televiziunea digitala", au afirmat oficiali ai companiei.
Samsung va incepe productia in masa a noului produs la inceputul anului viitor, planuind sa extinda aceasta tehnologie pentru toate televizoarele cu diagonala mare existente in prezent. In ultimii ani, televizoarele clasice au facut loc noilor ecrane cu cristale lichide si a ecranelor cu plasma, datorita grosimilor mai mici si capacitatii de a reproduce emisiunile de televiziune digitala. Oficiali ai Samsung au spus ca o data cu noul produs, se asteapta la un nou boom pe piata al televizoarelor cu tub catodic, care sunt mai subtiri si mult mai ieftine decat televizoarele cu plasma sau cristale lichide.



 



 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO