Eveniment

Şeful Direcţiei Regionale a Finanţelor Publice Buzău, reţinut de procurorii DIICOT

Şeful Direcţiei Regionale a Finanţelor Publice Buzău,...

Autor: Andreea Traicu

10.08.2016, 18:15 183

"În cauză, există suspiciunea rezonabilă că în cursul anului 2014, suspectul C. P. O., director executiv în cadrul unei instituţii publice a sprijinit cu intenţie doi făpuitori cercetaţi într-un dosar penal aflat pe rolul DIICOT - Serviciul Teritorial Bucureşti, în scopul împiedicării şi îngreunării cercetărilor în dosarul menţionat şi tragerii la răspundere penală, prin punerea la dispozitia acestora de informaţii nepublice", anunţa miercuri dimineaţa DIICOT într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, "luând cunoştinţă în virtutea funcţiei de informaţii privind modul în care urmează să se administreze o probă în dosarul aflat pe rolul DIICOT, suspectul a divulgat aceste date îngreunând urmărirea penală şi a dezvăluit fără drept mijlocul de probă şi înscrisul oficial înainte de dispunerea unei soluţii de trimitere în judecată ori de soluţionarea definitivă a cauzei".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO