Eveniment

Snack Attack se extinde in provincie

01.02.2005, 00:00 20

Compania Snack Attack intentioneaza sa-si extinda anul viitor reteaua de magazine si in afara Bucurestiului, dupa deschiderea a inca 5-7 unitati in Capitala in acest an, a declarat directorul comercial al firmei, Madalina Constantin. "In toamna anului trecut am demarat un program de reorganizare a companiei care sa ne permita sa asiguram logistica si in alte orase.
Speram ca acest proces se va incheia in toamna pentru ca la anul sa putem sa deschidem primele magazine din afara Bucurestiului", a adaugat Constantin. Compania a prevazut pentru acest an investitii de circa 210.000 de euro pentru deschiderea magazinelor, alti 150.000 de euro urmind sa fie alocati pentru dezvoltarea unor noi linii de produse.
Snack Attack are in prezent o retea de opt magazine, dintre care doua functioneaza sub marca The Sandwich Factory.
Cei doi asociati ai firmei, Florin Balu si Benjamin Greig, au aprobat la sfirsitul anului trecut majorarea capitalului social al firmei cu circa 4,3 miliarde lei, pana la suma de 4,6 miliarde lei.
Snack Attack va incepe anului viitor constructia unui nou sediu si a unei noi fabrici, in apropiere de Bucuresti, proiect care va fi finalizat in termen de doi ani.
Cifra de afaceri a companiei s-a majorat anul trecut cu 45% fata de 2003, pina la 2,1 milioane euro, pentru anul curent fiind estimata o crestere de circa 40%. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels