Eveniment

Starlight Suiten a investit 7-8 mil. euro intr-un apart-hotel in Bucuresti

07.10.2009, 23:04 38

Lantul hotelier austriac Starlight Suiten Hotel, care opereazacinci unitati in Viena si Budapesta, a deschis un apart-hotel cu 78de camere in cadrul proiectului Metropolis Center, in urma uneiinvestitii de 7-8 milioane de euro.

"Ca urmare a parteneriatului dintre Soravia si lantul hotelierStarlight Suiten Hotel, ce are la baza un contract de inchiriere peo perioada de 20 de ani, se deschide primul hotel de patru steleStarlight Suiten din Bucuresti, la care se asteapta un grad deocupare de 70% in primul an de functionare", au declaratreprezentantii Starlight. Metropolis Center, care mai cuprindespatii de birouri si de retail si care a fost finantat de UniCreditBank Austria, este al treilea proiect dezvoltat de grupul austriacSoravia in Romania. Centrul, de la care se asteapta venituri anualede 5,5 milioane de euro, a fost evaluat la 65 de milioane de eurode catre Karl Goth, managing partner Soravia pentru Europa Centralasi de Est.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO