Eveniment

Target a premiat leadership-ul in afaceri

Target a premiat leadership-ul in afaceri
06.06.2008, 21:11 35

Dragos Dinu - CEO A&D Pharma, Dana Ionescu - sefa societatii de brokeraj a Raiffeisen, avocatul Florentin Tuca, Robert si Ionut Negoita - patronii Confort Group, companie care detine hotelul Rin Grand din Capitala, sunt cativa dintre castigatorii celor 12 premii acordate de revista Target.
Publicatia lunara, editata de Publimedia (divizie a grupului MediaPro) a marcat astfel doi ani de la lansarea pe piata media. Dintre cele 12 premii s-au acordat sase pentru leadership in afaceri, 5 premii speciale si unul de popularitate. Toate premiile au fost acordate unor antreprenori si executivi tineri, din noul val al businessului romanesc.
"Targetul nostru a fost sa construim un brand pe piata de avocatura si o firma care sa nu fie reprezentata printr-un singur lider, ci prin mai multi", a spus Florentin Tuca (foto mijloc), managing partener al casei de avocatura Tuca, Zbarcea si Asociatii, premiat pentru leadership. Casa de avocatura pe care a infiintat-o in 2005 se afla acum pe locul al doilea pe piata firmelor de avocatura de business.
Celelalte cinci premii pentru leadership au fost acordate lui Dragos Dinu - CEO A&D Pharma, Vasile Armenean - fondatorul afacerii cu inghetata Betty Ice, Daniel Badea - Managing Partner Badea Clifford Chance, Andrei Diaconescu - Partner la firma de investitii Capital Partner si Iuliei Dobrin - creatoarea lantului ID Sarrieri.
Premiile pentru leadership au fost acordate de un juriu format din Steven van Gr?ningen, presedintele Raiffeisen Bank, omul de afaceri George Copos, Valeria Mihaescu, HR Director pentru Romania si Balcani la Deloitte, Laurentiu Ispir, ofiter de investitii la fondul Oresa Ventures si fost redactor al Ziarului Financiar si Iulian Padurariu, partener la firma de consultanta in branding Trout&Partners.
Dragos Dinu, CEO al A&D Pharma, liderul pietei farmaceutice locale a fost premiat si pentru popularitate, el inregistrand cele mai multe voturi pe site-ul revistei Target (www.targetonline.ro).
Au fost acordate si cinci premii speciale, acestea fiind hotarate de membrii redactiei Target. "Sper sa-mi aduc in continuare aportul dezvoltarii pietei de capital din Romania. Decizia de a ma reintoarce a fost grea si nu ma asteptam sa iau un premiu pentru acest lucru", a declarat Dana Ionescu, presedinte al Raiffeisen Capital & Investment care a castigat premiul "M-am intors in Romania". Ea a condus anul trecut cea mai mare oferta de vanzare de actiuni pe Bursa - Transgaz, insa pana in 2003 a lucrat pe Wall Street. "Acest premiu este important pentru ca demonstreaza ca poti realiza bani nu doar din afacerile cu terenuri sau comertul cu arme, ci si printr-o strategie buna, muncind", a afirmat Robert Negoita care alaturi de fratele sau, Ionut Negoita, a primit premiul "Pariul Target".
Ceilalti castigatori au fost Sebastian Ghita - fondatorul Asesoft (premiul "Cel mai tanar milionar in euro", Friedrich Niemann- Directorul general al Athenee Palace Hilton (premiul "Romania, casa mea") si Marius Ghenea - fondator PC Fun si CEO al AccessNet (premiul "Antreprenor in serie")
Target este revista lunara adresata leader-ilor, executivilor de top si exponentilor lumii de business care prezinta stilul de business si de lifestyle al oamenilor de afaceri de success. Timp de doi ani de zile, Target a scris povestile a peste 200 de antreprenori si executivi din Romania si din intreaga lume.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO