Eveniment

Tariceanu isi va numi un om in Consiliul de Supraveghere Avas

20.02.2007, 18:58 14

Premierul Tariceanu va avea un reprezentant in Consiliul de Supraveghere si Indrumare al AVAS, care va prelua locul ocupat in ultimii ani de Banca Nationala, din Consiliu mai facand parte, printre altii, reprezentanti ai Cancelariei premierului si Autoritatii de Control a Guvernului.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) intentioneaza sa prezinte Guvernului, in perioada imediat urmatoare, proiectul unei ordonante care modifica o serie de acte normative in domeniul privatizarii, inclusiv componenta Consiliului de Supraveghere si Indrumare. AVAS va propune, printre altele, ca din Consiliu sa faca parte si "un reprezentant al primului-ministru", in locul reprezentantului BNR, aceasta fiind singura modificare in ceea ce priveste componenta structurii.
Pana in prezent, Consiliul a avut ca membri cate un reprezentant al Ministerului Finantelor, in calitate de presedinte, al BNR, Ministerului Economiei, Ministerului Administratiei, Ministerului Integrarii Europene, Ministerului Justitiei, Cancelariei Premierului, Agentiei Nationale pentru IMM-uri si Autoritatii de Control a Guvernului, care a preluat atributiile fostei Autoritati Nationale de Control.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO