Eveniment

Tarom caută un director financiar şi un director administrativ, preferabil cu MBA

Christian Edouard Heinzmann, actualul director general al Tarom

Christian Edouard Heinzmann, actualul director general al Tarom

Autor: Adelina Mihai

22.09.2015, 00:08 1799
Tarom, compania naţională de transporturi aeriene, recrutează un director financiar şi un director general administrativ în baza Ordonanţei 109 din 2011, document care reglementează numirea de manageri din privat la conducerea companiilor de stat.
 
Potrivit anunţului publicat de companie, noul director fi­nanciar al operatorului aerian care a avut pierderi de peste 110 milioane de lei anul trecut trebuie să fie licenţiat în economie, iar absolvirea unui program de MBA „reprezintă un avantaj“.
 
De asemenea, el trebuie să aibă experienţă „preferabil“ în companii cu un buget de cel puţin 300 de milioane de euro, ceea ce înseamnă, în linii mari, că se caută candidaţi care au lucrat în primele 80 cele mai mari companii din economie (acesta fiind numărul compa­niilor cu afaceri de peste 300 de milioane de euro, potrivit datelor Registrului Comerţului). Anterior, această poziţie a fost deţinută de Eduard Roşianu, care a ocupat-o din aprilie 2014 până în luna martie a acestui an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO