Eveniment

Tinerii sunt invitaţi marţi, la ora 14.00, la Guvern să-şi spună ideile despre viitorul României

18.12.2011, 13:00 151

Andreea Paul Vass, co-preşedinta Consiliului Naţional pentru Competitivitate (CoNaCo) lansează tuturor tinerilor interesaţi, invitaţia de a participa la un dialog pe tema rolului tinerilor într-o Românie competitivă, marţi, 20 decembrie 2011, începând cu orele 14:00, la sediul Guvernului.

"Ne angajăm să facem lumea mai bună pentru copiii şi tinerii săi. Aceştia reprezintă viitorul, iar în viitor trebuie să investeşti. Cum anume? Luptând pentru respectarea drepturilor fundamentale, imaginând şi punând în aplicare proiecte viabile pe termen lung, asigurând condiţiile necesare unei educaţii de calitate", se arată în comunicatul CoNaCo.

Pentru a putea lua parte la acest grup de lucru, tinerii sunt invitaţi mai întâi să parcurgă draftul Strategiei Naţionale de Competitivitate - România 2020 postat pe forumul de dezbatere publică www.conaco.ro.

Pentru a vă putea valida participarea, trebuie să completaţi formularul ataşat cu datele solicitate şi să formulaţi pe scurt o propunere pe care o consideraţi viabilă pentru creşterea competitivităţii României. Transmiteţi-l prin e-mail la adresa contact@conaco.ro până la data de 19 decembrie 2011, orele 18:00. Dacă nu mai faceti parte dintr-o instituţie de învăţământ, vă rugăm specificaţi organizaţia în care activaţi şi poziţia ocupată.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO