Eveniment

Titan a investit 15 milioane euro într-o nouă fabrică, care va produce chifle de fast-food

Autor: Mediafax

18.10.2010, 23:46 75

Titan a investit aproape 15 milioane euro în noua fabrică dinlocalitatea Cernica, de lângă Bucureşti, care va produce chiflepentru McDonald's, a declarat luni directorul general alproducătorul de morărit şi panificaţie, Stephanos Krommydas, careestimează că va recupera investiţia în trei ani.

"Lucrările de construcţie pentru fabrica de pe platforma Titan auînceput în septembrie anul trecut şi au fost finalizate în iunie2010, când a fost deschisă unitatea. Investiţia s-a ridicat laaproape 15 milioane euro şi au fost fonduri proprii ale companiei.Estimăm că vom recupera investiţia în următorii trei ani", aafirmat Krommydas, într-o conferinţă de presă. Fabrica de lângăBucureşti a fost deschisă de Titan pentru a asigura necesarul dechifle pentru restaurantele McDonald's din România şi Bulgaria, iarîn viitor produsele vor fi exportate şi în Grecia, Serbia şiMacedonia. Unitatea va produce aproape 275 milioane de chifle pe anşi are 30 de angajaţi. Suprafaţa fabricii este de 4.000 metripătraţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO