Eveniment

Un cunoscut DJ australian a murit într-un accident în vacanţă în Bali

Sursă foto: Instagram

Sursă foto: Instagram

Autor: Catalina Murea

06.05.2019, 14:03 3447

DJ-ul australian Adam Sky a decedat într-un accident pe când se afla în vacanţă pe insula indoneziană Bali, au anunţat, luni, autorităţile locale, relatează bbc.com.

Decesul a fost confirmat printr-un comunicat oficial publicat pe pagina artistului de pe reţeaua de socializare online Facebook.

Muzicianul, în vârstă de 42 de ani, a murit sâmbătă, încercând să îşi ajute o prietenă grav rănită, care căzuse de pe terasa lui privată. În timp ce încerca să ajungă la ea, Sky a spart o uşă de sticlă, fapt ce i-a provocat tăieturi severe şi apoi o hemoragie puternică.

Artistul, care locuia în Singapore, s-a bucurat de un mare succes în carieră. Potrivit site-ului său oficial, el fusese numit al treilea cel mai popular DJ de pe continentul asiatic în 2018. Publicaţia Juice Magazine Asia l-a descris drept "un DJ superstar australian aflat în ascensiune".

Adam Sky, pe numele real Adam Neat, era un muzician australian cunoscut pe continentul asiatic. Acesta a cunoscut faima prin piese precum "Illogical", "Larynx" şi "Kreatine", dar şi prin apariţii în deschiderea unor show-uri ale unor DJ-i precum Fatboy Slim şi David Guetta şi ale trupei americane Scissor Sisters.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO