Eveniment

Un salariu pe zi. Un account development representative câştigă între 900 şi 1.300 de euro net pe lună

Ana Vişian, marketing manager, bestjobs:
Jobul de account development representative este o poziţie cheie în echipa de vânzări. Ca principale responsabilităţi gestionarea relaţiei cu clienţii existenţi şi dezvoltarea afacerii prin creşterea vânzărilor.

Ana Vişian, marketing manager, bestjobs: Jobul de account development representative este o poziţie cheie în echipa de vânzări. Ca principale responsabilităţi gestionarea relaţiei cu clienţii existenţi şi dezvoltarea afacerii prin creşterea vânzărilor.

Autor: Ramona Cornea

Un angajat pe poziţia de account development representative are un salariu care variază, în medie, între 900 şi 1.300 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs.

„Jobul de account development representative este o poziţie cheie în echipa de vânzări. Ca principale responsabilităţi gestionarea relaţiei cu clienţii existenţi şi dezvoltarea afacerii prin creşterea vânzărilor către aceştia. Acest rol cere abilităţi de comunicare excelente, strategii de vânzări eficiente şi concentrarea pe satisfacţia şi nevoile clienţilor. Pentru această poziţie, oferta salarială medie este cuprinsă în intervalul 900 - 1.300 euro pe lună şi, în prezent, candidaţii potriviţi pentru această poziţie sunt la mare căutare în toată ţara, ofertele fiind mai numeroase în oraşele mari”, spune Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: asigurare medicală, tichete de masă, cursuri dezvoltare şi prime de vacanţă.

În prezent, 2.748 de posturi vacante pentru poziţia de account development representative sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Timiş, Cluj, Constanţa.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO