Eveniment

UniCredit isi face cu Bog’Art sediu central de peste 20 mil. euro

08.04.2010, 23:08 399

UniCredit Tiriac Bank, una dintre cele mai mari banci, s-ahotarat sa-si adune toate activitatile care tin de centrala intr-osingura cladire de pana la 15 etaje care va fi construita de firmaBog'Art in zona Bulevardul Expozitiei, cu finantare de la banca,valoarea investitiei depasind 20 mil. euro, afirma surse de pepiata.

Bog'Art, detinuta de omul de afaceri Raul Doicescu, a cumparatterenul necesar, in spatele spitalului CFR 2, de langa hotelulPullman (fostul Sofitel), si ar urma sa construiasca noul sediucentral al UniCredit pana in trimestrul al doilea din 2012. Banca asemnat pe 19 martie contractul de finantare a proiectului cuBog'Art, in paralel cu un contract de inchiriere a viitoareicladiri. Suprafata inchiriabila ar putea ajunge la 15.000 mp, infunctie de cat va fi stabilit prin autorizatia de construire. Inprezent, diferite segmente din centrala UniCredit sunt impartite in5 cladiri din Capitala, in urma fuziunilor succesive dintre BancaTiriac, HVB si UniCredit. Politica grupului italian UniCredit estede a nu achizitiona sedii, insa noua cladire a centralei dinRomania va avea o arhitectura personalizata.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO