Eveniment

„Veniţi la noi pentru că avem forţă de muncă bine calificată şi încă suntem ieftini!“

„Veniţi la noi pentru că avem forţă de muncă bine...

Autor: Adelina Mihai

12.06.2014, 00:06 622
Iaşiul are suficientă forţă de muncă disponibilă şi bine calificată şi are ne­vo­ie de investitori în sectoare precum agricultură, IT&C, cercetare sau farma - acesta este mesajul pe care l-a prezentat un grup de antreprenori, consultanţi şi reprezentanţi ai autorităţilor locale din Iaşi în faţa a câteva zeci de potenţiali investitori israelieni.
 
„Dacă veniţi astăzi în Iaşi, încă veţi putea cumpăra ieftin, dacă veniţi anul viitor, după ce terminăm construcţia noului aeroport, s-ar putea să vă coste mai mult. Avem 65.000 de studenţi în cele nouă universităţi din Iaşi, este poate singurul judeţ unde mai există încă forţă de muncă bine calificată dis­po­nibilă, care este mai ieftină faţă de al­te judeţe. În plus, avem zbor direct din Iaşi către Tel Aviv“, a spus Cristian Adom­niţei, preşedintele Consiliului ju­de­ţean din Iaşi, în cadrul evenimentului „Joint venture opportunities in Iaşi“, organizat marţi la Tel Aviv de un con­sorţiu format din reprezentanţii Consi­liu­lui judeţean, antreprenori ieşeni, dar şi reprezentanţi ai unor instituţii precum Ambasada României în Israel şi Ca­mera de Comerţ a României din Israel.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO