Eveniment

Zeci de gospodării şi drumuri sunt inundate în Cluj; traficul rutier este îngreunat pe DN1 E60

Zeci de gospodării şi drumuri sunt inundate în Cluj;...

Autor: Mediafax

02.08.2016, 14:01 569

Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Vicenţiu Rendeş, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că echipele de intervenţie ale ISU Cluj acţionează pentru evacuarea apei.

”Zeci de gospodării au fost inundate în localităţile Morlaca, Bologa, Poieni, Ciucea, apa intrând în subsoluri şi curţi. De asemenea, sunt mai multe drumuri comunale şi podeţe acoperite de ape. În zonă acţionează echipe de intervenţie ale ISU Cluj pentru evacuarea apei”, a spus Rendeş.

Primarul comunei Poieni, Gheorghe Boca, de care aparţin satele Poieni, Morlaca şi Bologa, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că apa în zonă depăşeşte în unele locuri o jumătate de metru.

”A fost o ploaie torenţială, a curs apă de pe versanţi şi s-au blocat trei podeţe de pe drumul naţional DN1 E60, apa a acoperit carosabilul. Traficul rutier se desfăşoară greu, a şi fost blocat. Apa în zonă depăşeşte pe alocuri o jumătate de metru. Şi calea ferată a fost blocată, a fost acoperită de ape, nu au putut circula trenuri spre Oradea”, a spus Boca.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO