Eveniment

Zeci de soldaţi ucraineni, ucişi de focuri de artilerie după atacul bazei Ohtîrka, regiunea Sumî

Zeci de soldaţi ucraineni, ucişi de focuri de artilerie...

Autor: Laura Buciu

01.03.2022, 07:52 171

Peste 70 de soldaţi ucraineni au fost ucişi după ce artileria rusă a lovit o bază militară din Ohtîrka, din regiunea Sumî, potrivit unei postări a şefului regiunii, Dmytro Zhyvytsky.

În regiunea Sumî, invadatorii ruşi au bombardat cu artilerie oraşul Ohtîrka timp de câteva zile. Unitatea militară situată aici a oferit rezistenţă, iar ruşii au tras asupra ei în mod extrem de agresiv..

În timpul bombardării unităţii militare, 70 de persoane au fost ucise, a declarat şeful Administraţiei Regionale de Stat Sumî.

Zhyvytsky a declarat că mai mulţi soldaţi ruşi şi câţiva rezidenţi locali au fost, de asemenea, ucişi în luptele care au avut loc duminică.

Ultimele informaţii vin după ce zeci de persoane au fost ucise şi sute au fost rănite în atacuri separate cu rachete asupra celui de-al doilea oraş din Ucraina, Harkov, arată Sky News.

„Harkov tocmai a fost atacat masiv de grai (rachete)”, a declarat consilierul ministrului ucrainean de interne Anton Herashchenko. „Zeci de morţi şi sute de răniţi”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO