Eveniment

Ziarul Financiar, de trei ori premiat la Gala Premiilor Pieţei de Capital

Ziarul Financiar, de trei ori premiat la Gala Premiilor Pieţei de Capital

Foto: Mihai Dascalescu

16.12.2011, 17:19 218

Ziarul Financiar a primit doua premii din partea brokerilor în cadrul celei de-a zecea Gale a Premiilor Pieţei de Capital organizată de Asociaţia Brokerilor, respectiv premiul pentru susţinerea pieţei bursiere (acordat unei publicaţii) şi premiul pentru combativitate şi promptitudine în relatarea ştirilor din piaţa de capital.

Andrei Chirileasa, editorul departamentului de pieţe de capital al ZF, a primit premiul "Jurnalistul Anului" din partea brokerilor.

Comunitatea brokerilor a mai premiat companiile listate care s-au remarcat în 2011. Marele câştigător a fost Fondul Proprietatea (FP), care a primit premiul pentru compania cu cele mai lichide acţiuni şi premiul pentru cea mai apropiată societate în aplicarea guvernanţei corporative şi premiul pentru cel mai dinamic emitent de pe bursă. Azomureş a câştigat premiul pentru cea mai bună evoluţie pe bursă în 2011, iar Transgaz a câştigat premiul pentru cea mai bună politică de dividend.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO