Femei în business

Proiect ZF/Vodafone. Femei în Business. Georgiana Enache, fondatoare a companiei Alma Parchet: Am avut o stagnare de aproximativ o lună din cauza războiului din Ucraina

24.05.2022, 10:00 Autor: Ramona Cornea

Georgiana Enache, fondatoarea companiei Alma Parchet, un retailer de pachet din lemn care acoperă soluţii de consultanţă, montarea şi finisarea pardoselii, afirmă că businessul său a avut o stagnare de aproximativ o lună din cauza războiului din Ucraina.

”În domeniul nostru războiul a avut un impact teribil pentru că avem un partener care producea în Rusia parchetul şi de acolo veneau gamele noastre cele mai vândute. Dar partenerul nostru a luat foarte repede decizia să producă mai mult în Polonia şi în România şi avem variante pentru clienţii noştri. Am avut o stagnare de aproximativ o lună.  A durat o lună să ne reorganizam cu toţii pentru că nu numai produse veneau din Rusia sau chiar din Ucraina ci veneau materii prime care au pus pe pauza o mulţime de fabrici. Dar mergem mai departe şi găsim soluţii pentru că este important să ne simţim bine în casele noastre”, a declarat Georgiana Enache în cadrul emisiunii Femei în Business, realizată de ZF în parteneriat cu Vodafone.

Georgiana Enache a intrat în antreprenoriat în urmă cu mai bine de un deceniu şi este pasionată de un singur tip de produs, parchetul natural. Astăzi conduce o companie care livrează soluţii complete de stil de pardoseli de lux cu afaceri de peste 2 milioane de lei pe an.

Vodafone România a lansat pachetul comercial „Special Edition, Vodafone - Ziarul Financiar, care le oferă companiilor mici şi mijlocii o soluţie completă de servicii de conectivitate, acces nelimitat la platforma ZF Corporate şi suport printr-un consultant Vodafone dedicat.

Acesta este un fragment din interviul acordat de Georgiana Enache, fondatoarea companiei Alma Parchet, în cadrul emisiunii Femei în Business. Urmăriţi interviul integral aici.

 

 

O campanie editorială Ziarul Financiar realizată cu susţinerea Vodafone