Info

(P) Cea mai importantă conferinţă din România despre digitalizare şi inovare în sectorul de construcţii – INNOCONSTRUCT 2024 – 29-30 mai la noul centru de conferinţe de la UTCB

(P) Cea mai importantă conferinţă din România despre...

Autor: Publicitate

21.05.2024, 12:17 32

Clusterul TEC - Technology Enabled Construction- vă invită în perioada 29-30 mai la noul centru de conferinţe al UTCB, la cea mai importantă conferinţă internaţională organizată în România privind inovarea şi digitalizarea în construcţii, INNOCONSTRUCT, aflată la cea de-a patra ediţie.  Această ediţie este organizată cu sprijinul Construcţii Erbaşu şi Leviatan Group.

Conferinţa reuneşte peste 300 de antreprenori, directori şi experţi din firmele de proiectare, instalaţii şi construcţii, precum şi din firme de tehnologie relevante pentru industria construcţiilor, atât din România, cât şi din alte ţări, în special membre UE. Totodată vom avea alături şi antreprenori din domenii conexe, precum şi parteneri sociali şi o serie de organizaţii asociative relevante, dar şi reprezentanţi din administraţia publică. Programul conferinţei acoperă subiecte diverse de interes pentru industrie, cu accent pe digitalizare, inovare, problema resursei umane, BIM şi eficienţă energetică.

Participanţii îşi vor putea crea propria agendă  prin intermediul platformei conferinţei, alegând dintr-o serie de 16 evenimente complexe de tip micro-conferinţe, workshopuri, hackathon, mese rotunde. De asemenea îşi vor putea programa, în cadrul conferinţei,  întâlniri 1 la 1 cu persoane de interes pentru companiile lor, din lista participanţilor pusă la dispoziţie pe platformă.

În premieră la noi în ţară, în cadrul unui eveniment de gen, toţi participanţii îşi vor putea promova companiile, proiectele sau vor putea căuta activ parteneri, prin intermediul funcţiei de marketplace din platforma conferinţei b2match.

Agenda poate fi consultată AICI

Bilete disponibile  AICI

Detalii suplimentare pe email la:  office@clustertec.ro sau la numărul de telefon 0747680362.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels