Info

(P) Factory by Raiffeisen Bank – un program de creditare pentru antreprenorii startup

Autor: Publicitate

12.03.2018, 09:00 1849

Raiffeisen Bank a lansat un nou concept, Factory by Raiffeisen Bank, dedicat startup-urilor romanesti. Este o fabrica de afaceri pentru antreprenorii startup cu idei inovatoare si viabile, care acum au o sansa reala la finantare si, totodata, la indrumare pentru punerea pe roate a afacerillor.

Factory by Raiffeisen Bank este un program de finantare pentru start-up-uri, adresat antreprenorilor care isi propun sa produca, nu doar sa intermedieze. Cei care au o idee de afaceri sau sunt antreprenori la inceput de drum, dar nu au suficienti bani sa-si puna ideea in practica sau sa-si dezvolte afacerea, isi pot inscrie proiectul pe www.raiffeisenfactory.ro, in perioada 20 martie-22 aprilie.

Programul va fi un concurs de proiecte, desfasurat in mai multe etape. Dupa depunerea proiectelor, acestea vor fi supuse unei evaluari de catre specialistii bancii, iar finalistii vor avea ocazia sa-si prezinte in detaliu planul de afaceri in fata comisiei de jurizare. Proiectele selectate pentru finantare vor fi sprijinite cu credite de pana la 50.000 de euro, in conditii avantajoase de pret si garantii, cu sprijin de la Fondul European de Investitii prin programul COSME.

Participantii la Factory by Raiffeisen Bank pot fi intreprinderi mici si mijlocii cu cel mult doi ani de activitate sau antreprenori care au o idee de afaceri, dar nu si-au infiintat inca o firma. Prin inscrierea in acest concurs, antreprenorii isi pot testa planurile de afaceri, pot fi ghidati de specialistii Raiffeisen Bank pe parcursul programului si pana cand afacerea devine sustenabila.

Creditele solicitate de participanti pot fi de investitii sau tip overdraft, iar termenul de rambursare va fi de pana la 5 ani pentru investitii si 12 luni pentru overdraft, cu dobanda preferentiala. De asemenea, companiile startup selectate vor fi scutite de comisionul de acordare si vor putea beneficia de o perioada de gratie de pana la 6 luni.

Pentru ca ideile bune sa nu ramana “la sertar”, Raiffeisen Bank isi doreste să construiască, cu responsabilitate, alaturi de antreprenori, afaceri de succes. Factory by Raiffeisen Bank nu ofera doar finantare, ci si resurse utile pentru viitorii antreprenori, pentru infiintarea unei firme sau construirea planului de afaceri. De asemenea, cei interesati de program pot gasi pe platforma oferta completa de creditare pentru startup-uri, regulamentul de participare la concursul de proiecte, o selectie de stiri de interes, tutoriale video de la antreprenori de succes, dictionar de termeni specifici antreprenoriatului si raspunsuri la intrebari frecvente despre participarea la program.

Intra acum pe www.raiffeisenfactory.ro, urmareste resursele pe care ti le-am pus la dispozitie si pregateste-te pentru inscrierea idéii tale de afaceri in programul de finantare Factory by Raiffeisen Bank. Pentru intrebari specifice despre program, adresa de contact este factory@raiffieisen.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO