Info

(P) Innova Engineering oferă finanţare de până la 200.000 de euro pentru idei de afaceri şi startup-uri

(P) Innova Engineering oferă finanţare de până la...

Autor: Publicitate

06.04.2022, 11:00 171

Innova Engineering, companie românească activă pe piaţa de IT şi telecomunicaţii, lansează proiectul Innova Lab. Laboratorul de inovaţie, cu scopul principal de a susţine idei de afaceri şi startup-uri, de mare impact, printr-o finanţare de până la 200.000 de euro.

Innova Lab sprijină următoarea generaţie de antreprenori care pot modela afacerile, mediul, societatea şi guvernarea viitorului. Obiectivul său este de a susţine companiile şi societatea cu avantajul primei investiţii. Innova Lab oferă bani inteligenţi prin faptul că adaugă expertiză şi reţele de business la acest demers investiţional.

Innova Engineering, prin proiectul Innova Lab. Laboratorul de inovaţie, poate oferi finanţare celor care au o idee valoroasă şi doresc să o transforme într-o afacere profitabilă, sau antreprenorilor care au deja o afacere la început de drum şi au nevoie de suport ca să o dezvolte. Toti cei interesaţi pot trimite o aplicaţie la innovation.lab@innova.com.ro, până pe 30 mai 2022, care să conţină o scurtă descriere a proiectului/produsului/serviciilor şi detaliile de contact. Participanţii selectaţi vor fi invitaţi la întâlniri de prezentare.

Ne-ar plăcea să întâlnim oameni, idei, afaceri din toate domeniile, dar mai ales spirite antreprenoriale care pot face diferenţa, de la soluţii bazate pe inteligenţa artificială, până la propuneri de afaceri din domeniul agricol. Pot fi idei pe care le putem integra în proiecte existente, cum ar fi cele din domeniul Tech, sau pot fi idei care pur şi simplu vor începe pe o pagină nouă”, a declarat Walter Cor Hagigalinis, CEO Innova Engineering.

Innova Engineering, companie românească activă pe piaţa de IT şi telecomunicaţii s-a transformat de-a lungul timpului de la o companie de integrare IT&C la o companie de inginerie avangardistă, în care cea mai mare valoare adaugată se regăseşte în proiectarea, implementarea şi operarea de soluţii complexe în domeniul centrelor de date. În prezent, Innova Engineering este cel mai mare integrator specializat în proiectarea, construcţia şi operarea centrelor de date din România, membru al Asociaţiei Europene a Centrelor de Date şi singurul integrator român din acest domeniu care este deja prezent în afara graniţelor. În plus, investitorii care susţin ideea de succes pe care o reprezintă Innova sunt sau au fost implicaţi în multe alte proiecte de succes, care la rândul lor au pornit de la o simplă idee. Idei care nu au de-a face cu domeniul principal de activitate al Innova, de pildă, în domeniul artei, unde prin Kulterra se promovează tineri artişti, sau Enterprise Concept, în domeniul automatizării proceselor de business.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO