Info

(P) Joi şi Vineri la Sala Palatului – 100 de companii şi 4.000 de oportunităţi de carieră. Ce salarii oferă companiile care participă la târgul de joburi Angajatori de TOP Bucureşti?

(P) Joi şi Vineri la Sala Palatului – 100 de companii...

Autor: Publicitate

21.10.2015, 11:07 708

Saptamana aceasta, joi si vineri, pe 22-23 octombrie, va avea loc targul de cariera Angajatori de TOP. La eveniment vor participa 100 de companii, iar cei care sunt in cautarea de joburi in Bucuresti pot aplica la peste 4000 de oportunitati de cariera, joburi deschise atat pentru profesionisti, cat si pentru persoane entry-level. Oportunitatile de cariera la care pot aplica cei interesati sunt din industrii diverse de la IT, Telecom, BPO, Inginerie la FMCG, Retail si Consultanta.

In ceea ce priveste departamentele in cadrul carora exista pozitii disponibile, cele mai multe oportunitati de cariera se regasesc in IT/tehnic si inginerie. Peste 18% dintre joburile deschise sunt in aceste departamente. In plus, cei care se afla in cautarea unui job la Angajatori de TOP Bucuresti au posibilitatea sa aplice la pozitiile deschise in departamente precum:  Financiar&Contabilitate, Relatii Clientii, Vanzari, Achizitii, Marketing, Administrativ, Taxe&Audit, R&D, Juridic, Logistica, Productie, Inginerie etc

Beneficii salariale si non-salariale. Estimarile companiilor in privinta salariilor variaza in functie de nivelul de experienta, iar aceste valori pot fi puternic influentate de specializarea candidatului, rezultatele obtinute anterior, experienta relevanta pe o pozitie anterioara, etc. Oportunitatile de cariera prezentate de companii depasesc salariile medii din Romania si sunt deschise pentru orice nivel de cariera, atat pentru persoane senior-level cat si pentru cele entry-level. In urma informatiilor primite din partea companiilor, a reiesit ca pentru pozitiile entry-level angajatorii ofera o remuneratie cuprinsa in intervalul 300-400 €, iar pentru cele middle-level intre 700–1000 €. Pentru pozitiile dedicate candidatilor senior-level remuneratia este cuprinsa intre 700-1500 €, iar in anumite cazuri, salariile pot depasi nivelul de 1500 €.

Oportunitati de cariera internationale. Oportunitati interesante ii asteapta inclusiv pe cei care isi doresc o cariera la nivel international sau care vor sa faca o schimbare si vor sa se dezvolte profesional intr-un mediu cultural diferit. Aproximativ 39% dintre angajatori pun la dispozitie pozitii internationale, fie ca acestea sunt pe o durata limitata de timp sau permanente. Cateva dintre aceste companii sunt: METRO SYSTEMS Romania, Misys Financial Software, BCC (IT outsourcing), G2 Travel, Stefanini Romania, Allianz Worldwide Partners Romania, DB Schenker Global Services Europe, Da Vinci Engineering GmbH, InCrys, Luxoft Romania, Unilogic Information Technology Ltd. (Betologic), Temenos, BearingPoint Romania, TELUS International Europe.

Cei care doresc sa afle care sunt sfaturile specialistilor in recrutare, ultimele noutati si cele mai inovatoare proiecte din domeniul IT, precum si ultimele tehnologii utilizate si cum functioneaza acestea, dar si beneficiile, provocarile intalnite si metodologiile de lucru pe care le folosesc companiile pot participa la cele 30 workshopuri si conferinte care vor avea loc in cadrul Angajatori de TOP. Cateva dintre companiile care vor sustine astfel de sesiuni sunt: Accenture, Mc Donald’s Romania, BCR, Telus International Europe, DB Schenker SSC , Genpact, Telekom Romania, Hewlett-Packard, REWE Romania, CHEP Romania, Oracle, Libra Internet Bank, Computer Generated Solutions Romania, Vodafone, Societe Generale European Business Services, Automatic Data Processing (ADP) Romania, IBM, InCrys, Oracle, Ericsson Telecommunications Romania, Stefanini Romania, Dell, 1&1 Internet Development etc.

Din experienta editiilor anterioare, recrutorii si-au indeplinit in proportii ridicate planurile de recrutare. Peste 36% dintre acestia au declarat ca au avansat discutii cu 10-20 de candidati, 25% dintre angajatori au abordat intre 20-50 de candidati in vederea recrutarii, iar 25% dintre specialistii HR au demarat discutii in vederea angajarii cu mai putin de 10 candidati prezenti la Angajatori de TOP, in timp ce 15% au initiat discutii cu intre 50-100 de candidati si peste 100 de candidati.

Angajatori de TOP Bucuresti va avea loc joi, 22 octombrie, in intervalul 10.00-17.00 si vineri, 23 octombrie,  in intervalul 10.00-19.00 Mai multe detalii pe www.hipo.ro

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels


AFACERI DE LA ZERO